LADDA NER DAYTRADING-GUIDE

Vi följer reglerna för GDPR. Läs dessutom om våra villkor och ansvarsregler här.

Varje dag handlar tusentals av privata svenskar aktivt på börsen. En del av dessa har daytrading som intresse och passionerad hobby.

I denna e-bok ger vi dig en snabb introduktion till aktiv börshandel och daytrading så du kan förstå det på 20 minuter. Som bonus får du också en strategi till daytrading som du kan använda direkt.

Boken är skriven av oss från daytrading.se i samarbete med våra danska kollegor på daytrader.dk.

Många människor drömmer om att bli deras egen chef och ta sig ut ur vardagens hamsterhjul.

Som framgångsrik trader kan du själv definiera din arbetsdag och du kan i princip få hela världen som din arbetsplats – för som trader är du i princip endast beroende av en bra internetanslutning.  

Som framgångsrik trader följer du pulsen på alla världens marknader och du klarar av att hantera den press som medföljer när tusentals av kronor byter ägare på ett ögonblick.

I denna e-bok får du en försmak på vad daytrading är och du får också en strategi som du kan börja använda direkt. E-boken är på 19 sidor och det medföljer också några videos.

Kanske drömmer du blott om att handla värdepapper på din fritid som supplement till din ekonomi – eller kanske drömmer du om att helt ändra på ditt liv och leva av trading? Denna e-bok ger dig det första, viktiga steget på vägen till att bli framgångsrik så att du själv kan definiera din fortsatta bana som aktiv börshandlare.

Boken är skriven av oss från daytrading.se i samarbete med våra danska kollegor på daytrader.dk. Du kan alltid kontakta vår support på support@daytrading.se