Om oss

Publicerad: 1. september 2015
forside
Daytrader.dk och daytrading.se i den danska tidningen Børsen.

Daytrading.se är en hemsida som är dedikerad till kortsiktig, aktiv handel. Vårt mål är att erbjuda dig en helhetslösning med allt du behöver för att få framgång på marknaden.

Portalen är en del av nätverket daytrader.dkdaytrader.no och daytrading.nl som är de största portalerna inom daytrading i respektive land. Vi har ett nära samarbete med våra danska och norska kollegor och utbyter många nyheter så våra läsare får det senaste från flera marknader.

På daytrading.se erbjuder vi en helt gratis e-bok som ska ge dig grunderna du behöver för att börja med daytrading. Har du ännu inte läst denna rekommenderar vi att du börjar där.


Daytrading.se och daytrader.dk använder sig av många frilansande skribenter. Redaktörer och ägare är Christian Kongsted och Erik Bork.

Du är alltid välkommen att kontakta oss – antingen som trader, privatperson eller annonsör.

Daytrading.se
c/o Blue Note Capital
Flæsketorvet 68, 1.sal
1711 København V

Här är teamet bakom Daytrading.se, Daytrader.dk och Daytrader.no:


Robin Eriksson är content manager för daytrading.se.

Robin är utbildad inom mediebranchen men är idag en passionerad trader. Han tradar primärt DAX, Brent crude olja och guld, där han har utvecklat sina egna strategier. Hans intresse sträcker sig från indexfondsinvesteringar till robothandel. Utöver att stå för daytrading.se gör Robin också foto- och videouppdrag för verksamheten.


Christian Kongsted, grundare och ägare av daytrader.dk och daytrading.se. 

Christian är utbildad journalist och medförfattare till boken DAYTRADER. Han har många års erfarenhet som trader och investerare. Christian har en väldigt systematisk strategi till investeringar och det har i vissa år gett honom en avkastning på omkring 100%. I sin fritid använder Christian sina analytiska förmågor till att bland annat bli Danmarksmästare i Scrabble 2013, 2017,18 och 19. Utöver detta har Christian skrivit böcker om schack – bland andra “How to Use Computers to Improve Your Chess”.


Erik Bork, grundare och ägare av daytrader.dk och daytrading.se.

Erik har många års erfarenhet som trader och investerare och är medförfattare till boken DAYTRADER. Erik har status som Popular Investor hos en stor, internationell handelsplattform där andra kan kopiera hans handlar. Erik har tidigare varit anställd på Berlingske Tidende, var han bland annat har skrivit om finansnyheter. Erik har dessutom fungerat som spökskrivare för ett stort antal böcker – bland annat med kända danska företagare.


Andreas Damgaard, Legal Advisor & Content Manager

Andreas är utbildad cand.merc.jur med många års erfarenhet från den finansiella sektorn, bl. a börs- och banksektorn. Har framförallt sysslat med olika aspekter av värdepappershandel och compliance. Andreas har själv investerat i många år, primärt som långsiktig investerare med fokus på nordiska aktier. Har de senaste åren börjat intressera sig för teknisk analys i samband med day- och swingtrading. Handlar primärt det tyska DAX-indexet.


Jesper Kahr Nielsen, designer och utvecklare.

Jesper står för utveckling av våra investeringsportaler i Sverige och resten av Skandinavien och han är därför verksamhetens viktigaste person. Jesper kan en handfull olika programmeringsspråk men har en förkärlek för PHP i samarbete med WordPress. Som allt förnuftigt IT-folk är Jesper investerad i diverse kryptovalutor. Jesper är utbildad vid Kts i Köpenhamn.


Skribent för daytrading.se?

Vi är alltid på jakt efter spännande artiklar och blogginlägg. Om du vill vara med och skriva på sidan kan du skicka in en ansökan. Vi har dock höga krav kvalitén på inläggen, som fast skribent bör du ha flera års erfarenhet av handel. Om du är intresserad av att börja skriva kan du maila oss på support@daytrading.se.


Annonsering

Kontakta oss gärna om du vill höra om möjligheterna för att annonsera på daytrading.se eller våra systersidor.

Annonseringspolitik

Daytrading.se kan i vissa fall motta kommission och/eller betalning för annonsering från en eller flera handelsplattformar som nämns på denna sida. Daytrading.se strävar dock efter 100% objektivitet i likhet med vad vad man hittar på andra typer av professionella medier och deras annonsörer. Intäkterna från annonsering är med till att säkra att vi också framöver kan leverera de bästa guiderna och det bästa innehållet om daytrading. Daytrading.se strävar efter att vara öppna och transparenta kring detta. I ögonblicket är Markets den största sponsorn av daytrading.se

Våra samarbetspartners

Här är ett urval av våra samarbetsparners:

daytrading.com

Disclaimer

Kom ihåg att alltid ska handla med försiktighet. Använd ENDAST pengar du har råd att förlora. Använding av information på denna sida – exempelvis konkreta investeringar eller handlar som följd av innehållet på sidan är på egen risk. Daytrading.se kan inte göras ansvariga för de resultat som kan ha orsakats av att en läsare eller användare på olika sätt använt den information som presenteras på hemsidan. Handel med hävstångsprodukter, som beskrivs på denna sidan, är inte lämpade för alla. Vi uppmanar dig till att söka extern rådgivining om du inte förstår risken. Historiskt avkastning garanterar inte framtida avkastning.

Generellt

1. Generellt
När du klickar runt på sidan sparas din sökhistorik hos oss. Nedanför kan du läsa mer om vilka uppgifter som samlas in, hur de används och vilka som kan se dem.

2. Cookies
När du besöker daytrading.se får du automatisk en eller flera cookies. Om du inte önskar att detta händer kan du klicka här för att få information om hur du helt eller delvis kan undvika detta.

3. Mails
När du anmäler dig till mails från daytrading.se accepterar du att daytrading.se kan sända dig undervisning, information, erbjudanden, reklam etc. Du kan alltid avanmäla dig. När du har mottagit ett mail från oss kan du i botten av varje mail se en länk där du antingen kan redigera din information eller avanmäla dig. När du trycker på “unsubscribe” ser du alla de listor under daytrading.se som du har anmält dig till. Här kan du avanmäla dig ett en eller flera.

Enligt persondatalagen ska dina personliga upplysningar förvaras säkert och förtroligt. Vi sparar dina personliga upplysningar på datorer med begränsad tillgång och som är placerade i kontrollerade faciliteter. Våra säkerhetsförordningar kontrolleras löpande för att avgöra om våra användarupplysningar hanteras försvarligt och med hänsyn till dina rättigheter som användare.

Spread the love