Lär dig att handla valuta med ett nytt verktyg

- Lär att handla valuta samt råvaror och aktier på börsen med större framgång via en ny mjukvara.

I sin lägenhet i Köpenhamn har engelske Sarid Harper spenderat nästan 9 år på att utveckla en indikator till valutahandel.

Indikatorn har uppnått så imponerande resultat att Sarid nu har flyttat till Bali med sin familj för att njuta av livet.

I den här kostnadsfria kursen kan du lära dig att använda Sarids indikator, så att du kan handla med större precision.  

Anmäl dig till gratis kurs

Få tillgång till en helt unik kurs som öppnar upp för ett nytt sätt att handla på börsen. I nära samarbete med Daytrading.se och trading-utvecklaren Sarid Harper lär du dig steg för steg att använda Sarids imponerande indikator så att du kan handla valutor och andra produkter på marknaden med större träffsäkerhet.

Indikatorn är en mjukvara som får dig att se marknaden på ett nytt sätt. Den är utvecklad för valutahandel men kan också användas för handel med råvaror och stora aktier.

Om du är osäker på något i samband med denna process, skriv till oss på daytrading.se. Vi är Sveriges portal för aktiv handel med värdepapper.

Sarid Harper är ursprungligen från England men har bott i Danmark sedan 1996. Nu har han flyttat till Bali med sin danska fru och deras två barn.

Se de dolda områdena på grafen

»Min indikator visar allt det du inte kan se på en kursgraf – nämligen de prisfönstren där de stora bankerna är redo att handla. Jag har testat min indikator i tusentals timmar, via backtests och via mina användare och den presterar otroligt bra.

Flera av mina kunder är professionella mäklare som använder indikatorn för att handla för fonder men den kan också användas av individer som bara handlar för lite pengar.« 

Sarid Harper, trader och utvecklare

Läs också vår stora intervju med Sarid


» Jeg tradar inte längre i blindo! «

Användare av Sarids indikator

Imponerande resultat

Ovanstående resultat är skapade av en kvinnlig trader från USA som använder Sarids indikator och handlar för en mindre fond. Hon fokuserar på veckovisa utbuds- och efterfrågan-nivåer i marknaden. När priset når en sådan nivå börjar hon att ackumulera positioner.

Ovanstående resultat kommer från en annan trader från Storbritannien som följer signalerna från Sarids mjukvara. Resultaten kommer från en period på cirka 3 månader. Han agerar på ett något annorlunda sätt än många andra eftersom han använder så kallad hedging i stället för att använda stop loss för att begränsa risken. Det intressanta med Sarids indikator är att du kan använda signalerna på många olika sätt och därför hitta en metod som passar din trading-stil.

» Om du vill bli en framgångsrik valutahandlare ska du aldrig handla enbart på din magkänsla. Du måste följa ett system! «

Sarid Harper

Hur kommer du igång med att handla som Sarid?

Det är lätt att komma i gång med att se marknaden på samma sätt som Sarid. Du registrerar dig helt enkelt för den här kostnadsfria kursen och därefter får du ett antal e-postmeddelanden och en serie videor där vi på daytrading.se i samarbete med Sarid lär dig hur du använder Sarids programvara. Du kommer att mottaga en rabattkod till indikatorn och på så sätt lär du dig att handla med den i praktiken. Du behöver Sarids programvara tillsammans med handelsterminalen MetaTrader 4 (MT4) och nätmäklaren AvaTrade.

Anmäl dig till kursen via denna webbplats. Det är gratis och utan förpliktelse.

Du registrerar dig hos nätmäklaren AvaTrade som fungerar med indikatorn. Du kommer också att få instruktioner om hur du installerar den.


Du kommer nu att få 10 e-postmeddelanden där vi sätter dig in i allt och hjälper dig med att komma i gång.

Du får en rabattkod till indikatorn. Vi hjälper dig att komma igång och använda den.Du får också tillgång till flera inspelade webinarier där vi på daytrading.se och Sarid Harper pratar om indikatorn.

Du lär dig att använda indikatorn på egen hand och bestämmer själv om du vill ha ännu mer hjälp från Sarid genom att t. ex. att bli medlem i hans community.


» Att flytta till Bali har gett mig mer tid till att vara med mina barn! «

Sarid Harper, trader och utvecklare

Hur fungerar indikatorn?

Sarid Harper har tillbringat nästan 9 år på att utveckla och förfina sin indikator. Idén till indikatorn kom när han arbetade med IT-säkerhet i stora banker. Indikatorn visar likviditetskraften i marknaden, dvs. de mönster som stora ordrar lämnar i marknaden vid köp och sälj. Det här är mönster som du inte direkt kan se på en vanlig kursgraf. När man som trader har översikt över marknadens struktur har man en stor fördel.

Indikatorn skapades ursprungligen för valutahandel men idag har Sarid utvecklat sin programvara så att den också kan användas för handel med råvaror - särskilt guld och silver - samt stora aktier.

Så enkelt är det att installera Sarids indikator

Du använder Sarids programvara tillsammans med handelsfönstret MetaTrader 4 och nätmäklaren AvaTrade.

Öppna MT4

Sarids indikator är gjord för valutapar men indikatorn kan också användas på andra marknader. Den fungerar med MT4-programvara och vi hjälper dig med installationen.

Lägg in indikatorn

Indikatorn laddas lätt in i handelsterminalen MT4. Vi hjälper dig med att koppla den med en mäklare.

Se riktningen

Indikatorn visar tydligt områdena där det är stor sannolikhet att priset vänder. Vi hjälper dig att förstå konceptet.

» Det krävs hårt jobb för att bli en bra trader. Men insatsen lönar sig «

Vem står bakom denna kurs?

Denna kurs är skapad av daytrading.se i samarbete med mjukvarutvecklaren och tradern Sarid Harper. Daytrading.se är Sveriges portal för aktiv handel med värdepapper.

Vi har en aktiv support som du alltid kan höra av dig till om du har frågor om denna kurs eller om trading generellt.

"Jag ser verkligen fram emot att presentera svenska traders för min indikator

Sarid Harper, utvecklare

Vi har följt Sarids arbete på sidlinjen i många år och är mycket imponerade

Robin Eriksson, daytrading.se

Desk

Sarids arbetsplats

Trading i tropikerna

Sarid Harpers system har gjort det möjligt för honom att arbeta och trada över hela världen - så länge han har tillgång till sin dator och internet.

Systemet tillåter både mycket aktiv handel - det vill säga många affärer på en dag - men också mer måttlig handel, där du bara utför 2-5 affärer per månad.

Sarid Harper själv föredrar bara några få affärer med en något längre tidshorisont. Det ger mindre stress och mer tid för programmering.

Vad är valutahandel?

Indikatorn kan användas handel med råvaror, såväl som stora aktier. Men ursprungligen skapades den för valutahandel, där den naturligtvis fortfarande är särskilt lämpad.

Valutahandel är en process där man spekulerar i att en valuta (till exempel euron) kommer att stärkas eller försvagas gentemot en annan valuta (till exempel dollar).

Om du till exempel satsar på att euron stärks mot dollarn kommer du som valutahandlare att köpa euro och sälja dollar. Det låter komplicerat, men vissa handelsplattformar gör det enkelt genom att erbjuda ett så kallat valutapar, till exempel euro mot dollar.

Detta valutapar kan sedan säljas eller köpas på ungefär samma sätt som att köpa eller sälja aktier. I  denna kurs lär du dig mycket mer om metoden och hur du gör det i praktiken. Samtidigt har du en bra indikator som hjälper dig att bestämma när du ska köpa eller sälja de enskilda valutaparen.


Kom igång direkt. Så får du hela kursen!

Anmäl dig till kursen