Lär dig daytrading
Med våra gratis e-kurser

Vill du lära dig att handla aktivt? Mottag en handfull e-postlektioner där du lär dig trading med hjälp av effektiva metoder. Gör som hundratals svenskar och anmäl dig till en av våra trading-kurser idag.

Kickstarta din daytrading

En effektiv start på din trading-karriär

  • 11 e-postlektioner
  • Vinnande strategier
  • Pedagogiska videos
  • Svensk support
Läs mer och anmäl dig

Lär dig att handla valuta

Med en kraftfull indikator

  • 10 e-postlektioner
  • Se videos hur du handlar med indikatorn
  • Testa indikatorn
  • Svensk support

Få våra robusta trading-signaler

Nordic Traders är en kanal där du kan få våra backtestade signaler, helt gratis, direkt till din mobil!

Alla våra signaler baseras på många års erfarenhet som aktiva traders på börsen. De flesta signalerna är testade med utgångspunkt i historisk data, något som innebär att du inte handlar i blindo.

Om oss

Daytrading.se är tillsammans med våra systersidor daytrader.no och daytrader.dk Skandinaviens största nätverk för traders.

Tillsammans har vi utformat dessa kurser med ambitionen att ge nya traders en så bra start som möjligt. Vi har stor passion för, och många års erfarenhet av finansmarknaden. Om du har några frågor kan du alltid höra av dig oss på support@daytrading.se eller skriva till oss direkt på live-chatten på vår hemsida.

Varför handla aktivt?

De senaste år har det blivit allt mer populärt för privata investerare att handla aktivt på börsen. Med aktiv handel styr du själv din portfölj, du avläser kursgrafer och använder många av samma verktyg som bankerna nyttjar när de handlar. Aktiv handel kräver bra riskhantering samt massor av träning. I ovanstående kurser kommer vi in på många av de aspekter som ligger till grund för effektiv och framgångsrik, aktiv handel.

E-bok om teknisk analys

När du registrerar dig till en av våra online-kurser får du en gratis e-bok som hjälper dig att förstå teknisk analys och kursgrafer. Teknisk analys är en grundförutsättning för aktiv trading.

Fördjupande e-postlektioner

Du mottar 10-11 e-postlektioner, beroende på vilken kurs du anmäler dig till. E-posten innehåller bland annat konkreta strategier, så du snabbt kan komma igång med att handla.

Pedagogiska videos

Varje kurs innehåller en mängd videomaterial där du kan se experter handla och instruera effektiva trading-strategier. Det är tal om webbinarier där du kan se traderns skärm.

Gå en kostnadsfri e-kurs

Kickstarta din daytrading

En trading-kurs som riktar sig till nybörjare. I kursen ger vi dig de mest effektiva metoderna så att du får en så bra start som möjligt på din trading-karriär.

Påbörja resan mot att bli en framgångsrik trader idag.

Läs mer och anmäl dig

Lär dig att handla valuta med en kraftfull indikator

Få tillgång till en helt unik kurs som öppnar upp för ett nytt sätt att handla på börsen. I nära samarbete med Daytrading.se och trading-utvecklaren Sarid Harper lär du dig steg för steg att använda Sarids imponerande indikator.

Läs mer och anmäl dig

Nordic Traders beprövade trading-signaler

Nordic Traders är vår trading-kanal där du kan få våra backtestade signaler, helt gratis, direkt till din mobil!

Alla våra signaler baseras på många års erfarenhet som aktiva traders på börsen. De flesta signalerna är testade med utgångspunkt i historisk data, något som innebär att du inte handlar i blindo.

Share on Youtube

© 2022 daytrading.se | Om oss

Användning av information ur våra kurser exempelvis konkreta investeringar eller handlar som görs till följd av innehållet i kurserna eller på vår hemsida är på egen risk. Du ska inte handla för pengar som du inte har råd att förlora och du bör söka rådgivning om du inte förstår riskerna. Historisk avkastning garanterar inte framtida avkastning. Vi erbjuder inte individuell investeringsrådgivning. CFD:er som kan användas till att handla med hävstång är komplexa finansiella instrument och det kan vara en hög risk för att förlora pengar p.g.a. hävstångselementet. Mellan 60-80% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD:er med de mest använda handelsplattformarna för CFD-handel. Du ska överväga om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den ekonomiska risken som finns i samband med CFD-handel.