Trading podcasts

Publicerad: 5. oktober 2016

Podcasts är en väldigt bra källa till information. Till skillnad från videoklipp kan du lyssna på en podcast när du kör bil, på morgonpromenaden eller i bakgrunden när du jobbar. Utbudet i Sverige är väldigt bra. Allt från ekonomi till investering och trading. Vi har sammanställt en lista på podcasts som vi tycker är bra:

Fill or Kill
Drivs av duktiga svenska traders. Avsnitten handlar om allt från bolagsspecifika händelser till världsekonomi och rutiner för en trader. Rekommenderas varmt.

Daytrading.se rekommenderar Markets för handel med olja, valuta och aktier Klicka här

Börspodden
För dig som swingtradar eller investerar för framtiden är detta podden som ger dig insyn i bolagsvärlden. Två skarpa analytiker i form av John och Johan delar med sig av sina åsikter om hur de handlar och varför.

EFN/Börslunch
Ett nytt avsnitt varje dag där de viktigaste nyheterna och händelserna analyseras. Alltid strålande kvalité och riktigt bra gäster.

Makrofokus
Högkvalitativa analyser av marknadsläget. Allt från invandringspolitik till analyser av FED-beslut. Ett måste för dig som är intresserad av makroekonomi.

Sparpodden
Som namnet antyder riktar sig inte riktigt denna till trading utan till investeringar som ses mer som ett sparande. Dock intressanta samtalsämnen och bra analyser.


Med Markets kan du spekulera i kursfall med hävstång Klicka här

Andra (engelska):

Chat with traders

The investors podcast – we study billionaires

The Economist – money talks

Michael Covel Trend following Radio

The Motley Fool

Wall Street Uplugged

Spread the love