Aktietips: En juvel i hälsosektorn

Publicerad: 1. juni 2023

Hälsosektorn står inför en gigantisk boom de kommande åren. Inte bara har världens befolkning ett ökat fokus på sin egen hälsa, utan teknologin och vetenskapen kring sjukdom och hälsa genomgår också en enorm förvandling. Detta kommer att gynna företagen inom hälsosektorn.

Daytrading.se rekommenderar Markets för handel med olja, valuta och aktier Klicka här

Det ovanstående var ett av budskapen i webinaret som den kände tyska aktieanalytikern Swen Lorenz höll hos vår danska systersida invested.dk den 23 maj. I webinaret pratade Swen Lorenz om aktier inom olika sektorer som han förutspår kommer att uppleva mycket stora ökningar de kommande månaderna.

En av dessa var den tyska biotech-firman BioNTech. De blev särskilt kända under COVID-19-pandemin, där de låg bakom ett av de mest populära vaccinerna. Sedan COVID-19 har företaget blivit lite bortglömt av investerarna och har också minskat i värde. Men enligt Swen Lorenz bör detta ses som ett köptillfälle. BioNTech har nämligen byggt upp en enorm kapitalbas och har samtidigt lovande läkemedel på gång, bland annat inom cancerområdet. Om företaget lyckas med bara ett av dessa nya läkemedel förutspår Swen Lorenz att dess aktie kommer att uppleva en mycket stor ökning i värde.

Vill du ha extra fart på din investering? Du kan handla BioNTech-aktien som CFD med 5 gånger hävstång på Markets.com.

Se Swen Lorenz dela sin syn på BioNTech i videon nedan:

Swen Lorenz är också grundare av hemsidan undervalued-shares.

Spread the love