Här kan Bitcoin vända

Publicerad: 22. augusti 2022

Kryptovalutorna har fallit hårt i en lång tid och många undrar när botten är nådd. Sarid Harper, trader och programmerare, har förslag på två nivåer där du bör överväga att trycka på köpknappen. Läs artikeln och se videon i slutet där Sarid utvecklar sina tankar.

Med Markets kan du spekulera i kursfall med hävstång Klicka här

Bitcoin toppade på 69.000 USD i november 2021 och har sedan dess gått kräftgång. Köparna har vid flera tillfällen försökt att vända den negativa trenden men gång på gång misslyckats. Kursen är i skrivande stund drygt 21.000 USD och har därmed fallit nästan 70% från toppen. Se grafen nedan:

En viktig stödnivå i 30.000-området bröts under våren och de senaste veckornas försök till uppgång ser nu ut att ha misslyckats, menar Sarid Harper. Nu ser han två intressanta köpnivåer, nämligen 14.000 och 8.000-området som potentiella köpzoner i bitcoin. Klicka på bilden för att förstora:

Sarid menar dock att priset inte borde gå lägre än 8000-området då kursen tidigare har testat zonerna under denna nivå.

Se videon nedan där Sarid fördjupar sin analys av bitcoin:

Om du vill lära dig att handla med en av Sarid Harpers indikatorer rekommenderar vi vår kurs “Lär dig att handla valuta med en kraftfull indikator“. I kursen får du också möjlighet att testa indikatorn helt kostnadsfritt i en månad.

Läs mer och anmäl dig till kursen här.

Gå lång eller kort? Vi rekommenderar tradingplattformen Markets.comKlicka här
Spread the love