Möt en av Norges bästa aktiehandlare

Publicerad: 8. november 2021

Med en avkastning på 750% de senaste 18 månaderna har Espen Teigland krossat marknaden. Fler och fler har fått upp ögonen för privatinvesteraren och följer med när han delar tankar och tips om aktiemarknaden. Nu kommer Teigland till daytrading.se med tre konkreta aktier som han tror kommer prestera extremt bra de kommande månaderna.

– I alla tre aktier är det så många triggers att potentialen är skyhög. Det är inte utan grund att aktierna utgör både den – och de största positionerna i min privata portfölj, berättar Espen Teigland.

Norrmannen Espen Teigland har uppnått en imponerande avkastning på aktiemarknaden den senaste tiden. I sitt webinar kommer han berätta om hur han går tillväga när han hittar vinnaraktier. Foto: Privat

Med tusentals av följare på sociala medier har Espen Teigland blivit en av Norges mest populära (privata) investerarröster. Här delar han bland annat synpunkter och egna investeringar, och det är inte utan grund som många vill höra Teigland tankar om aktiemarknaden.

I ett webinar hos daytrading.se torsdag 11. november kommer Teigland att berätta om hur han har uppnått framgång på aktiemarknaden. Han har också lovat att presentera tre aktier som han satsar tungt på de kommande månaderna.

Vill du daytrada? Vi rekommenderar tradingplattformen MarketsLäs mer

– Detta är aktier som jag tror kommer att kosta mycket mer om tre, sex, nio eller tolv månader. Det är naturligtvis något större risk involverad i denna typ av aktier, men avkastning och risk följer som bekant varandra, påpekar privatinvesteraren.

Norrmannen tror starkt på aktiekursen till följande bolag:

  • En ”first mover” som Espen Teigland omtalar som en ”no brainer”
  • Ett oljebolag där investerarna drabbas av FOMO om kursen börjar att stiga
  • Ett medtech-bolag med dubblingspotential inom de kommande månaderna

Imponerande track-record

Presentationen till Espen Teigland är en del av webinar-serien ”Världens bästa aktiehandlare”, där vi får besök av en rad internationella investerare. Det är gratis att deltaga i webinariet med Espen Teigland om du är anmäld till “Världens bästa aktiehandlare” och har ett aktivt konto hos nätmäklaren Markets.com.

Du hittar all information om hur du registrerar dig här.

En avkastning på omkring 750% de senaste 18 månaderna och flera hundra procent i 2021 är ett bevis för att Espen Teigland har en förmåga att identifiera det han själv omtalar som momentumaktier.

– Avgörande för att lyckas med strategin är att följa pengaströmmen. Denna ligger till grund för ett uppåtgående momentum i en aktie. Det gör jag bland annat genom daglig kontakt med tiotals källor inom näringsliv- investerings- och tradingkretsar i Norden, säger Espen Teigland, som också är medägare av finanssidan Investornytt.

Daytrading.se rekommenderar Markets för handel med olja, valuta och aktier Klicka här

Varför Markets.com?

Som nämnt ovan är det gratis att deltaga i webinariet med Espen Teigland, om du har ett aktivt konto hos nätmäklaren Markets.com.

Markets.com är en samarbetspartner med daytrading.se och sponsrar ”Världens bästa aktiehandlare”. Detta har gjort det möjligt för oss att kunna invitera Espen Teigland och de andra internationella investerarna. Mäklaren önskar fler skandinaviska kunder, och de hoppas därför att så många som möjligt har lust att testa deras handelsplattform.

Pengarna du sätter in är dina egna, och om det skulle visa sig att Markets.com inte är något för dig kan du alltid ta ut pengarna igen – förhoppningsvis med en vinst.

Spread the love