Känd daytrader kan nu kopieras på eToro

Publicerad: 17. oktober 2023

Den respekterade danske daytradern Anders Dall har tjänat bra på daytrading de senaste 2,5 åren och nu har han bestämt sig för att göra det enklare för andra att följa med på hans resa.

Anders Dall har registrerat sig på handelsplattformen eToro, som har fördelen att vem som helst nu kan kopiera hans affärer 1-1. Det innebär att du kan göra alla samma affärer som Anders gör på exakt samma gång, eftersom eToro tillåter copytrading – det vill säga att man kopierar andras affärer.

Om du vill kopiera Anders affärer kan du nu registrera dig på plattformen, söka efter “andersdall” och klicka på “kopiera” på hans profil.

Han skriver i en uppdatering att hans mål är att uppnå en konsekvent årlig avkastning på +30% och uppmuntrar sina följare att ge det tid att utvecklas.

Anders riskerar cirka 0,25% per handel, och för de flesta traders skulle det förmodligen vara en utmaning att uppnå en så hög avkastning samtidigt som risken hålls låg, men Anders har också visat i år på ett offentligt konto att han inte har några problem att uppnå höga avkastningar. Under de senaste 8 månaderna har han uppnått en avkastning på 45,51% – detta kan ses på hans konto, som publiceras live på myfxbook. Nu vill han fortsätta handla och bli kopierad på eToro. I år har han gjort 564 affärer på sitt offentliga konto och vinstprocenten har varit 58 %, och de vinnande positionerna har varit större än förlorarna.

För Anders började allt när han vann 2016 en tradingtävling på daytrading.se’s danska systersida daytrader.dk. Det satte verkligen fart på hans trading och sedan dess har Anders byggt sin egen strategi, som nu kompletteras med den så kallade Pipnotic-mjukvaran som utvecklats av den engelsk/danske handlaren Sarid Harper.

För två och ett halvt år sedan sa han upp sig från sitt jobb som vårdbiträde och har sedan dess arbetat professionellt som daytrader. Som ett resultat har han tredubblat sin lön och strategierna blir bara bättre och bättre.

Han har ökat avkastningen med hjälp av en så kallat Prop trading-firma, vilket innebär att en avkastning på 2-8% per månad nu räcker för att Anders Dall både ska kunna tjäna en bra lön varje månad och dessutom kalla sig professionell trader. Den danske daytradern har alltså lyckats med något som väldigt få lyckas med – att försörja sig på daytrading.

Om du vill kopiera Anders affärer kan du registrera dig på eToro och göra samma affärer som Anders.

Den danska tidningen Ekstra Bladet har skrivit historien om hur det danske vårdbiträdet från Herfølge lyckades säga upp sig från sitt jobb och tredubbla sin lön genom daytrading.

Spread the love