Köp Ethereum! Artificiell intelligens blinkar grönt!

Publicerad: 20. januari 2022

Den stora kryptovalutan Ethereum (Ether) har gått kräftgång sedan november 2021 men kan nu stå inför en kraftig uppgång. Det menar åtminstone den dansk/engelske tradern Sarid Harper, som har byggt flera algoritmer för att förutsäga börsen, senast en algoritm baserad på artificiell intelligens.

“Jag har delvis svårt att tro det, men mina analyser och algoritmer pekar just nu på en kraftig vändning i priset på Ethereum. Jag har kört mina algoritmer på flera olika sätt eftersom jag undrade över resultatet. Men slutsatsen är alltid densamma: De visar att Ethereum ska gå upp” säger Sarid Harper.

Du kan handla bitcoin och andra kryptovalutor hos MarketsKlicka här


Det finns aldrig några garantier på börsen, men Sarid Harper är en kompetent trader vars analyser och egenutvecklade verktyg har pekat i rätt riktning många gånger tidigare.

Inledningsvis visar analyserna att priset på Ethereum mot USD bör stiga i intervallet runt 3470 USD. Just nu är det runt $3090. Om priset bryter igenom området kan det stiga mycket högre. Du kan spekulera i priset på Ethereum och Bitcoin och andra kryptovalutor hos t.ex. handelsplattformen Markets, som erbjuder bland marknadens lägsta priser på kryptovaluta.

Se videoanalysen nedan. Just nu kan du prenumerera på Sarids videoanalyser som kommer flera gånger i veckan. Läs mer om det här.

Spread the love