Lär dig att handla valuta – Ny kurs!

Publicerad: 15. mars 2021

Sarid Harper är en brittisk valutahandlare och programmerare. Under de senaste nio åren har han utvecklat flera valutahandelsverktyg som hjälper traders över hela världen att uppnå bättre resultat. Nu är han redo att presentera sitt system för Sverige.

Daytrading.se har ingått ett samarbete med Sarid Harper. Hans uppdrag är att lära svenskarna – från nybörjare till mer erfarna – att förstå valutamarknaden bättre.

Sarid Harpers system kan också användas på andra marknader, exempelvis aktier, kryptovaluta eller råvaror. Det innebär att denna kurs är för alla som vill lära sig mer om hur de finansiella marknaderna fungerar och hur man uppnår bättre resultat.

I en serie inspelade webbinarier kan du lära dig Sarids system och få tips om hur du bäst handlar med hans indikator. Du får även flera andra inspelade webbinarier med en expert från daytrading.se, som gör dig bättre rustad för valutamarknaderna. Vi går igenom allt från grunden så alla kan följa med. Vi börjar med en genomgång av mäklaren Markets och handelsplattformen MT4 som är den mäklare och handelsplattform vi använder under hela kursen.

Exklusiva inspelade webbinarier

Som deltagare får du dessutom en rabattkod till Sarids indikator. Den kan användas för att upptäcka handelsmöjligheter och visa strukturen i valutamarknaden – och den kan även användas för andra marknader.

Alla inspelade webbinarier med Sarid Harper är gratis för Markets-kunder. Du kan dock titta på de första inspelade webbinarierna innan du blir kund, för att se om det är något för dig. För att få tillgång till hela kursen, däribland webbinarierna med Sarid Harper samt motta en rabattkod till hans indikator, ska du öppna ett konto hos nätmäklaren Markets samt göra en insättning på kontot.

Vi förväntar oss också att du är aktiv på plattformen. Pengarna du sätter in kan alltid tas ut när du vill. Alternativt kostar det 2999 SEK att delta i hela kursen.

>>>Läs mer om kursen och registrera dig här

Se videon nedan för mer information om kursen:

Nedan kan se en översikt över de inspelade webbinarierna:

Titel på inspelat webbinarHålls avSe inspelat webbinar
Så kommer du igång med att handla valutaRobin ErikssonSe webbinar igen
Förstå strukturen i valutamarknaden med ett nytt verktygRobin ErikssonSe webbinar igen
Grundläggande begrepp inom valutahandelRobin ErikssonSe webbinar igen
Valutamarknadens anatomi (engelska)Sarid HarperEndast för registrerade
Introduktion til köp- och säljszoner (engelska)Sarid HarperEndast för registrerade
Hitta bra handelsmöjligheter i dagens marknad: Valutahandel i praktiken (engelska)Sarid HarperEndast för registrerade
För att se de inspelade webbinarierna med Sarid Harper ska du vara med i kursen “Lär dig att handla valuta” och använda handelsplattformen Markets.

Spread the love