Lär dig att handla valuta – Ny kurs!

Sarid Harper är en brittisk valutahandlare och programmerare. Under de senaste nio åren har han utvecklat flera valutahandelsverktyg som hjälper traders över hela världen att uppnå bättre resultat. Nu är han redo att presentera sitt system för Sverige.

Daytrading.se har ingått ett samarbete med Sarid Harper. Hans uppdrag är att lära svenskarna – från nybörjare till mer erfarna – att förstå valutamarknaden bättre.

Sarid Harpers system kan också användas på andra marknader, exempelvis aktier, kryptovaluta eller råvaror. Det innebär att denna kurs är för alla som vill lära sig mer om hur de finansiella marknaderna fungerar och hur man uppnår bättre resultat.

Sarid Harpers system har gjort det möjligt för honom att arbeta och trada över hela världen.

I en serie webbinarier kan du lära dig Sarids system och samtidigt höra om hans syn på nuvarande marknader. Samtidigt kommer det att hållas flera andra webbinarier med en expert från daytrading.se, som gör dig bättre rustad att förstå valutamarknaderna. Vi går igenom allt från grunden så alla kan följa med. Vi börjar med en genomgång av mäklaren Markets och handelsplattformen MT4 som är den mäklare och handelsplattform vi använder under hela kursen.

Exklusiva webbinarier

Som deltagare får du dessutom testa en av Sarids viktigaste indikatorer i tre månader. Den kan användas för att upptäcka handelsmöjligheter och visa strukturen på valutamarknaden – och den kan även användas för andra marknader.

Alla webbinarier är gratis för Markets-kunder. Du kan dock titta på de första webbinarierna innan du blir kund, för att se om det är något för dig. För att få tillgång till hela kursen, däribland webbinarierna med Sarid Harper samt motta hans indikator, ska du öppna ett konto hos nätmäklaren Markets samt göra en insättning med pengar på kontot. Markets har en minimuminsättning på 100 USD (cirka 900 SEK) men många traders väljer att börja med ett något större belopp. För 100 USD kommer du kunna utföra valutahandlar men du får räkna med att din handelsfrihet är något begränsad.

Vi förväntar oss också att du är aktiv på plattformen. Pengarna du sätter in kan alltid tas ut när du vill. Alternativt kostar det 2999 SEK att delta i hela kursen.

>>>Läs mer om kursen och registrera dig här

Se videon nedan för mer information om kursen:

Nedan kan se en översikt över webbinarierna:

Titel på webbinarHålls avDatumAnmäl dig till webbinar
Så kommer du igång med att handla valutaRobin Eriksson15. apr. kl. 20:30Se webbinar igen
Förstå strukturen i valutamarknaden med ett nytt verktygRobin Eriksson22. apr. kl. 19:00Se webbinar igen
Grundläggande begrepp inom valutahandelRobin Eriksson29. apr. kl. 20:30Se webbinar igen
Valutamarknadens anatomi (engelska)Sarid Harper6. maj. kl. 20:00Endast för registrerade
Introduktion til köp- och säljszoner (engelska)Sarid Harper12. maj. kl. 20:00Endast för registrerade
Hitta bra handelsmöjligheter i dagens marknad: Valutahandel i praktiken (engelska)Sarid Harper19. maj. kl. 20:00Endast för registrerade
Mer info kommer snartTre av Sarid Harpers ”elever”xx. maj. kl. 20:00Endast för registrerade
För att se webbinarierna med Sarid Harper ska du vara med i kursen ”Lär dig att handla valuta” och använda handelsplattformen Markets.

Spread the love

Kommentarer

  • Relaterat
  • Senaste
  • Populära