Nu kan du kopiera Nordic Traders strategier

Publicerad: 24. januari 2024

Efter månader av förberedelser kan du nu äntligen automatiskt kopiera våra mest framgångsrika strategier i Nordic Traders. Det betyder att du kan handla precis som vi gör här på daytrading.se. Helt automatiskt.

I över ett år har våra handelssignaler sänts ut LIVE via Telegram-appen under namnet Nordic Traders. Hundratals människor följer redan våra signaler, men fram till nu har du varit tvungen att sitta framför din dator eller telefon för att handla.

Det behöver du inte göra längre.

Så kopierar du våra signaler automatiskt

Nordic Traders signaler består av många strategier, men nu har vi tagit en av de mest effektiva och förvandlat den till en separat strategi som heter COPENHAGEN. Denna strategi kan nu kopieras via handelsplattformen AvaTrade och kopieringssajten DupliTrade. Videon nedan förklarar hur du gör.

Du kan också följa den här guiden:

  1. Skapa ett konto på handelsplattformen AvaTrade.
  2. Skapa det underkonto du vill kopiera från.
  3. Sätt in pengar för kopiering på ditt underkonto eller överför internt på ditt AvaTrade-konto.
  4. Anslut till DupliTrade.
  5. Hitta den strategi du vill kopiera och tryck på “duplicate”.
  6. Svara på frågor om dina finansiella kunskaper.
  7. Läs igenom och godkänn eventuella villkor.
  8. Vänta på godkännande.

Du kopierar nu Nordic Traders strategi!

Strategin i korthet

Strategin är baserad på mean reversion och hittar prisändringar baserat på 5-minutersdiagram och 1-timmarsdiagram. Strategin använder både RSI och MA för att hitta extrema priser och trender och letar efter ingång baserat på avancerade motståndsnivåer. När marknaden är översåld/överköpt och återtestar ett tekniskt motstånd kommer strategin att försöka hitta en ingång antingen lång eller kort.

Spread the love