Sätt din trading på autopilot i sommar

Publicerad: 9. juni 2022

Framgångsrik trading kräver massor av analys och tid framför skärmen. Det är dock inte så lätt att hinna med på semestern, då de flesta vill ligga på stranden, ta en tur på golfbanan eller dricka ett glas kallt vitt vin med goda vänner.

Vi har därför samlat tre alternativ till dig som gärna vill sätta din trading på autopilot i sommar. Det finns naturligtvis aldrig någon garanti för avkastning men samtliga förslag har hittills kunnat visa upp ett bra historiskt resultat.

Bli först med att få gratis trading-videos. Följ vår YouTube-kanalKlicka här

1. Nordic Traders

Följ våra starkt presterande valutasignaler via Telegram. Det kräver endast att du har laddat ner chatprogrammet Telegram och att du prenumererar på vår kanal Nordic Traders Trial. På detta sätt får du ett par gånger om dagen ett meddelande på din mobil om vad vi handlar. Vi baserar våra signaler på avancerade strategier som har backtestats i flera år och med ett imponerande resultat.

Tekniken är inte helt automatiskt, för när du får en signal på din telefon ska du själv bestämma om du vill handla med den via din handelsplattform. Som medlem av kanalen får du dock information om hur du kan handla våra signaler HELT automatiskt, via en robot.

Som du kan se på grafen nedan har algoritmen som vi baserar våra valutasignaler på en stor historisk avkastning. Den senaste tiden har resultat fortsatt att vara starkt.

Börja med att bli en del av Nordic Traders Trial. Läs mer och anmäl dig här.

Notera: Just nu fokuserar kanalen på valutasignalerna då de presterar bra. När aktiemarknaden blir mer positiv kommer det även att skickas ut köpsignaler på aktier.

2. Kopiera Erik på Naga

Erik Borks trading kan kopieras på handelsplattformen Naga under namnet “CapitalGain”.

Kopiera Erik Borks trading via handelsplattformen Naga. Erik är medägare av daytrader.dk, en systersida till daytrading.se. Erik handlar valuta, index och aktier på handelsplattformen Naga. Här kan du enkelt kopiera hans trading via att söka fram profilen ”CapitalGain” och därefter trycka ”Autocopy”. Allt föregår härefter helt automatiskt. Det rör sig om aktiv trading med 10-30 trades om dagen. De flesta positioner stängs runt midnatt för att hålla risken låg. Hittills har avkastningen varit bra. Det kräver att du har minst 2000 USD på ditt handelskonto om du vill kopiera Erik.

Gå till Nagas hemsida.

Mottag våra beprövade trading-signaler - GratisKlicka här

3. Kopiera Christian på eToro

Kopiera Christian Kongsteds trading och investeringar via handelsplattformen eToro. Christian är medägare av daytrader.dk och handlar primärt aktier på längre sikt. På eToro kan du enkelt kopiera hans handel genom att söka fram profilen ”CPHequities” och därefter klicka på ”Copy”. Det hela föregår härefter helt automatiskt. Det rör sig om en kombination av långsiktig och kortsiktig handel, så det är bäst att kopiera Christian över en längre tid om du vill få det mesta möjliga ut ur din kopiering.

Gå till eToros hemsida.

Ca. 19000 personer kopierar Christians handel på handelsplattformen eToro.

Det finns naturligtvis aldrig någon garanti för avkastning när du väljer att copytrada, så du bör endast satsa pengar som du har råd att förlora. Men om du gärna vill ha möjligheten för avkastning från hängmattan kan det vara spännande att följa några som historiskt har haft framgång med sin trading.

Spread the love