Erfaren trader: “The bull market is over”

Publicerad: 23. april 2024

I en ny analys från den amerikanske tradern Larry Pesavento säger han att marknaden är “extremely bearish” och han är övertygad om att den kommer att sjunka ytterligare. Trots det tror han att det finns potential för ett kortvarigt börsrally under de kommande 3-5 dagarna innan marknaden når en kritisk nivå och vänder.

Daytrading.se rekommenderar Markets för handel med olja, valuta och aktier Klicka här

Larry Pesavento använder teknisk analys med hjälp av så kallade fibonacci, harmonic patterns och abcd-mönster. När han ser på Nasdaq på dagsgrafen menar han att om indexet fortsätter att handlas högre och bryter gårdagens topp (från 22 april) ser han möjlighet till ett börsrally i 3-5 dagar.

Men när han zoomar ut på dagsgrafen och ser det stora fallet i marknaden de senaste veckorna utbrister han “Oh my goodness!”. Om kursen når fibonaccinivån 0.382, d.v.s runt nivån 17.700 USD i Nasdaq så ska marknaden vända där, eller med hans egna ord: “This thing is going downtown”. Det borde enligt Larry ta ca. 3-6 dagar. Se bilden nedan:

Om du delar Larrys analys så kan du både gå lång och kort Nasdaq på tradingplattformen Markets. Där heter Nasdaq “US Tech 100”.

Se videon av Larrys analys nedan:

Kom ihåg att prisdata kan variera mellan olika plattformar. Om du tror på Larry och också tror att börsen kommer vända vid fibonacci-nivån 0.382 så är det säkrast att du själv sätter ut nivån på din plattform. I videon nedan visar vi hur du använder Fibonacci retracement-verktyget på Markets:

Daytrading.se mottager analyser från Larry Pesavento. Han har arbetat som trader på heltid sedan 1967.

Spread the love