Hög avkastning: Nordic Traders slår börsen

Publicerad: 7. mars 2023

Det kan löna sig att följa Nordic Traders på Telegram och inspireras av LIVE-affärerna i kanalen. Sedan 1 november 2022 och fram till 1 mars 2023 har avsluten i VIP-kanalen under Nordic Traders genererat en avkastning på nästan 34%. Det kan jämföras med den breda börsen som under samma period har gått betydligt sämre. Det gäller till exempel S&P500 som endast har gett en avkastning på 1,7% och OMX30, som har genererat en avkastning på 12,05%.

Ovan ses avkastningen i Nordic Traders Telegram-kanalen. Du kan testa signalerna gratis i Trial-kanalen här.

Nordic Traders handlar mestadels med index och valuta och vinstgraden är för närvarande över 60% bland de affärer som inte gick i breakeven under perioden.

Det är möjligt för alla att få ett smakprov på affärerna via Nordic Traders Trial-kanalen. Här kan du också läsa mer om hur du kan gå med i VIP-kanalen, där alla affärer publiceras LIVE.

Nordic Traders är en trading-kanal under daytrading.se, som även utgör portalerna daytrader.dk och daytrader.no.

Avkastningen beräknas utifrån en modellportfölj på 100 000 dollar och en hävstång motsvarande den som gäller enligt ESMA:s regelverk. Det vill säga 1:30 i stora valutapar och 1:20 för mindre valutapar och index. Upp till 4000 USD satsas i varje position.

Spread the love