Ny e-kurs: Kickstarta din daytrading

Publicerad: 22. juni 2021

Kickstarta din daytrading är en e-kurs som vänder sig till nya traders som vill lära sig mer om aktiv handel med värdepapper. På ett pedagogiskt sätt visar vi bland annat hur du handlar med enkla, men effektiva strategier. Vårt mål är att ge dig en så bra start som möjligt på din trading-karriär.

Se introvideo om kursen

Effektiva metoder

Kursen är gjord av oss på daytrading.se ihop med våra systersidor daytrader.dk och daytrader.no. Tillsammans är vi Skandinaviens största nätverk för traders. Vi har samlat all vår kunskap och kokat ner den till det väsentligaste – de metoder vi anser är de mest effektiva för dig som vill komma i gång med daytrading.

I kursen lär du dig bland annat hur du handlar med flera effektiva och välfungerande strategier. Du får också betydande kunskap om riskhantering och psykologi som är två avgörande faktorer för att få framgång inom trading. Vi har fokus på pedagogik och effektivitet, och därför hoppas vi att kursen är både inspirerande och tidsbesparande.

>>> Läs mer om kursen och anmäl dig här

Så går kursen till

När du anmäler dig till kursen mottar du den första lektionen direkt. De resterande lektionerna sänds ut via e-post under ca. en 2-veckors-period. Detta gör att du kan följa med i lugnt tempo och ger dig tid till att reflektera över innehållet i lektionerna.

Allt föregår online och automatiskt, och om du är upptagen i en period kan du spara e-postmeddelandena och läsa vid ett senare tillfälle. Anmälan till kursen är helt oförpliktande och du kan avanmäla dig igen när som helst. För att få tillgång till kursens sista del (lektion 8-11) ska du ha ett aktivt konto hos nätmäklaren Markets.

Anmäl dig och påbörja kursen idag

Du kan registrera dig till kursen via formuläret nedan.

Eventuellt kan du gå till denna sida och läsa mer om kursen. Här är det naturligtvis också möjligt att anmäla sig.

Vi hoppas att du har lust att delta. Så fort du registrerar dig mottar du den första lektionen av Kickstarta din daytrading.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på support@daytrading.se

Kickstarta din daytrading

Välj typ av medlemsskap

Spread the love