Så bygger du en framgångsrik tradingstrategi

Publicerad: 8. november 2022

Du har säkert hört att att det är viktigt att testa din tradingstrategi för att se hur den har presterat historiskt. Detta kan dock vara tidsödande att göra manuellt och för att göra det automatiskt krävs det oftast avancerade färdigheter i programmering. Tills nu.

I ett webinar hos daytrading.se berättade tradern och programmeraren Dave Bergstrom hur du bygger en vinnande tradingstrategi med hjälp av hans egenutvecklade backtesting-verktyg Build Alpha. Det unika med verktyget är att det inte kräver programmeringsfärdigheter, du kan mer eller mindre bara klicka på olika scenarion, välja indikatorer m.m för att se hur din strategi har presterat historiskt.

Så om du vill ta din trading till nästa nivå rekommenderar vi att du ser videon nedan där Dave visar vad du ska tänka på när du ska bygga en framgångsrik tradingstrategi.

Dave har också ett exklusivt erbjudande till alla svenska traders där du kan få rabatterat pris på hans unika backtesting-program Build Alpha. Läs mer om erbjudande på Build Alpha här.

Spread the love