Så tredubblade han sin lön på daytrading

Publicerad: 29. november 2022

Den danske tradern Anders Dall har en strategi som har gjort att han har kunnat sluta sitt jobb som undersköterska och syssla med trading på heltid. Han har faktiskt kunnat tredubbla sin lön med hjälp av denna relativt enkla strategi.

Daytrading.se rekommenderar Markets för handel med olja, valuta och aktier Klicka här

Supply and demand-zoner

Anders handlar med så kallade pinbar candlesticks och när ett sådant uppstår i en supply and demand-zon så handlar han på det. Supply and demand-zoner är områden på grafen där kursen har högre sannolikhet att vända i. Som trader kan du rita ut dessa områden själv, men Anders använder en indikator som automatiskt ritar ut dessa på grafen. Det kan se ut som på bilden nedan:

“I början ritade jag ut dessa zoner själv. Men sen hittade jag denna indikator som bygger zonerna för mig. Så mycket av det hårda arbetet gör indikatorn. Så ett gott råd till alla är att få tag i den”, säger Anders Dall.

Anders sätter ut kursalarm när kursen når zonen och så handlar han om det uppstår ett pinbar candlestick i zonen. Han lägger endast 4-5 timmar om dagen på trading. Men trots den relativt lilla arbetsinsatsen kan han skryta med en imponerande avkastning:

Gå lång eller kort? Vi rekommenderar tradingplattformen Markets.comKlicka här

“Ingen minusmånad”

Grafen ovan visar ca. 150 trades som Anders har tagit de senaste 3 månaderna. Han har strikta regler om var han tar sin vinst och var han sätter sin stop loss. En stor del av Anders framgång beror troligtvis på att han är så disciplinerad och detta har gjort att han inte har haft en enda minusmånad sedan han började handla med strategin.

“Det är faktiskt inte lögn, det har jag inte haft. Jag hade dock en månad där jag inte tjänade så mycket, men jag var inte i minus”, säger Anders Dall.

Om du vill veta mer om indikatorn som Anders använder kan du gå denna gratis kurs där du lär dig att handla med den.

Om du vill se hela webinariet där Anders berättar mer detaljerat om sin strategi kan du se det här.

Spread the love