Tävling: Hitta en nyårsraket på börsen och vinn 20 000 kronor!

Publicerad: 5. januari 2022

På daytrading.se firar vi in det nya året med dunder och brak. “Fånga en raket” är årets mest spännande tävling för traders. Här tävlar du mot investerare från hela Skandinavien om 20 000 kronor.

Vet du vad som kommer att explodera i pris på börsen de kommande månaderna? I så fall kan du vinna heta priser från daytrading.se i vår nya tävling.

Hittar du den raket som stiger mest till och med den 28 februari får du inte mindre än 20 000 kronor! Du kan spendera pengarna som du vill, exempelvis på en oförglömlig resa till USA.

Din nyårsraket kan vara värd 20 000 kronor.

I “Fånga en raket” är reglerna enkla. Allt du behöver göra är att hitta en raket på börsen, genomföra en handel med riktiga pengar hos nätmäklaren Markets.com under tävlingsperioden (1 januari 2022 – 28 februari 2022) och hålla tummarna för att instrumentet du köpte stiger kraftigt i värde. Om du handlar för 1 000 eller 100 000 kronor spelar ingen roll, det är den procentuella ökningen som är avgörande.

Om du tror mest på en aktie, index, valuta, kryptovaluta, etc. är helt upp till dig. Du är fri att välja bland alla tillgängliga produkter hos nätmäklaren Markets.com. Du behöver inte sitta på investeringen under hela perioden och det spelar heller ingen roll när i perioden du handlar, men positionen ska vara stängd senast midnatt den 28 februari 2022.

När tävlingen är över, skickar du oss en skärmdump av din handel. Om det visar sig att din raketkandidat är den som stigit mest i värde belönas du med 20 000 SEK från daytrading.se som du kan använda till vad du vill.

I den här artikeln hittar du våra egna nyårsraketer och en diskussion om vad vi tror kan bli de bästa aktierna 2022.

Så deltar du i tävlingen:

Det är enkelt att delta i “Fånga en raket”:

  1. Besök tävlingens egen sida och anmäl dig. Här ser du också tävlingsreglerna och villkor.
  2. Öppna ett konto hos nätmäklaren Markets.com. Det är Markets.com som sponsrar tävlingen.
  3. Genomför (köp och sälj) en handel under tävlingsperioden.
  4. Ladda upp din vinnarkandidat före den 7 mars 2022 via denna sida.

Nu är det bara att hålla tummarna. Kanske är det din raket som presterar bäst och i så fall kontaktas du direkt av oss och så får du mer information om priset.

Vad kan man vinna i tävlingen?

Ingen tävling utan priser, väl?

Hos daytrading.se vet vi att tävlingslusten bland traders och investerare är stor. Därför har vi också försökt att göra lite extra av tävlingen genom att snickra ihop ordentliga priser (tycker i alla fall vi).

Vinner du tävlingen kan detta vara förstapriset. En resa till New York. Och kanske tar du en tur förbi Wall Street i så fall?

Tävlingen arrangeras i samarbete med våra systersidor i Danmark och Norge och därför deltar traders från hela Skandinavien. Om du slår alla, eller i alla fall de flesta, kan du vinna ett av följande priser:

  • 1-pris: 20 000 kronor. Pengarna kan användas till vad du vill, exempelvis på en fantastisk resa till “The Big Apple”.
  • 2-pris: 1 års gratis prenumeration på vår egen Alpha-indikator (värde över 1000 kronor).
  • 3-pris: 1 års gratis prenumeration på vår egen Alpha-indikator (värde över 1000 kronor).

Alpha-indikatorn är en indikator som är utvecklad av oss på daytrading.se och är backtestat över 20 år. Indikatorn skickar ut köpsignaler baserat på komplicerade algoritmer och våra tester visar att den har presterat bättre än den generella marknaden nästan alla år.

Läs mer om Alpha-indikatorn här.

Öppna ett konto hos Markets.com

För att öppna ett konto hos Markets.com, klickar du på “Open account” eller “I want to trade” när du besöker hemsidan.

Du kan också använda denna länken.

Därefter skriver du in e-postadress och väljer ett lösenord så är du igenom den första delen av registreringsprocessen. Du kan välja om du först vill handla på ett demokonto eller om du är redo att satsa riktiga pengar direkt.

Du kan enkelt hoppa mellan demokontot och det riktiga kontot. I videon nedan visar vi hur du öppnar ett konto hos Markets:

Om du vill handla med riktiga pengar kommer Markets att be dig om några personupplysningar. När du har fyllt i dessa kan du sätta in pengar och så är du redo att investera i en eller flera av produkterna som finns på handelsplattformen.

Nedanför kan du se en kort video som visar hur du handlar en CFD-produkt på Markets.com. Kom ihåg att sätta din grundligt in i produkterna som du köper.

Vi önskar dig lycka till i vår tävling och vi hoppas att det är just dig som vi kontaktar i mars med meddelandet om att du har vunnit!

Läs mer och anmäl dig till tävlingen här.

Spread the love